Életem leckéi könyvem neked írtam

Igaz történetem

Igaz történetem

Ha lelked oly szép....

Amikor a szavadnak hitele van

2020. február 11. - Biromakönyvem

Amikor igaz életet élsz, amikor a szavadnak hitele van, amikor a barátaid száma egynél több, amikor érzed belül, hogy jó érzéseket küldesz az embertársaidnak, amikor tudod, hogy amit mondasz, az megbízható, amikor a szépséget a lelked szállítja a külvilág felé, akkor oly szép.
Mindegy, hogy mit gondolnak mások, mindegy merre terelnének mások, te a saját utad járd. Akkor is, ha rögös, akkor is, ha feltöri a lábad a cipőd, hidd el lesz idő, amikor rájössz, hogy jól és jót cselekedtél. Tiszta lélekkel, gondolattal, igaz hittel bárhova eljutsz, Lehet, hogy tovább tart, de az értéke felbecsülhetetlen. Ezért lesznek tisztelőid, követőid, barátaid, családod, jó híred, még akkor is, ha megkopott kissé a kabátod. angel-2939548_1920.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erosodjmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr5715469276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása